<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=225110" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Църквата обе...

14-годишен от Хасково е в болница след нанесен побой в училище

30 Април 2024
0 144

14-годишен от Хасково е в болница след нанесен побой в училище. Случката е от вчера следобед в двора ОУ „Любен Каравелов“ в хасковското село Узунджово, разказва bTV.

13-годишно момче е в “Пирогов” с опасност за живота след побой от съученик

Въпреки че е на 14 г., момчето е ученик в 4-ти клас. При игра на двора тийнейджърът ударил с топка друго дете от класа. По това време покрай училището минават 17-годишен братовчед на пострадалото при играта момче, заедно с приятел. Двамата влизат в училищния двор и единият хваща 14-годишното момче, а другият го удря в лицето. Според пострадалото дете ударът е бил с бокс.

По това време възпитателят и останалите ученици вече са се придвижвали към сградата на училището и учителят не е станал пряк свидетел на нападението, обяви директорът на учебното заведение.

След боя 14-годишното момче също влиза в училище и остава в клас. В 16 ч. се качва в училищния автобус и се прибира в село Нова надежда. Дядо му вижда, че е пребит, подава сигнал в полицията и до отдел „Закрила на детето“ и го води на лекар. 

Детето е оставено под наблюдение в хасковската болница, контактно е и в добро общо състояние. По случая е насрочен мултидисциплинарен съвет в отдел „Закрила на детето“.

14-годишен от Хасково е в болница след нанесен побой в училище
снимка: iStock

Коментарът на “Господарите”

Какво се случва с нашите деца и родното образование? Какви са причините за нарастващата агресия и случаи на насилие между ученици? Къде са и техните родители, които трябва да ги възпитават?

Вярваме, че няма лоши деца, а изкривени модели на подражание, които те възприемат в ежедневието си. Затова е наш дълг да направим всичко възможно, за да прекъснем подобно насилствено поведение и да стимулираме техните положителни качества.

#НеНаНасилието: Над 3400 сигнала за насилие към деца са получени само за година (РЕПОРТАЖ)

Не, насилието сред децата не е “детска работа” (Коментарът на “Господарите”)

12-годишни деца се сбиха в училище и заснеха боя с телефон (видео)

Момиче удря шамари и юмруци на свой съученик пред камерата на друго дете (видео)

Побой между деца в Монтана, едното от тях с увреждане (видео)

Пореден побой между деца е заснет на видео, кадрите се продавали срещу 1 лев (видео)

Побой над 13-годишна от ученички в Пловдив бе сниман и излъчван на живо от други деца (видео)

14-годишен от Хасково е в болница след нанесен побой в училище

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции