<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=118540" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Единственият...

Побой между деца в Монтана, едното от тях с увреждане (видео)

11 Февруари 2022
1 1833

Отново насилие между деца, записано на видео и публикувано в интернет. Две момчета са се сбили, докато техни връстници са ги гледали и снимали.

Случаят е от началото на януари в Монтана. Клипът едва сега стига до майката на едното момче, която сигнализира медиите за инцидента, информира NOVA.

По нейни думи, причината за боя е увреждането по рождение на сина ѝ.

Каква е причината за зачестилите случаи на агресия между деца? (видео)

„Детето ми има малформация на едната ушна мида. Това поражда агресията. Децата ни се избиват като кучета, те са отражение на обществото. Никоя майка не трябва да вижда сина си пребит. До смъртен случай ли трябва да се стигне, за да обърнем внимание? Момчето, което го е било, е казало, че ще му откъсне и другото ухо”, разказа майката. 

Побой между деца в Монтана, едното от тях с увреждане

Според Ненко Василев, чичото на другия участник, боят е станал заради момиче.

„След Нова година двамата са говорили по телефона и са се обиждали заради момиче. На 6 януари племенникът ми е бил с негов приятел в района на една детска градина. Въпросното момче идва с 10-15 деца. Предизвикват го да се бие. В началото на клипа се вижда, че агресорът е другото момче”, разказа Василев. И допълни, че след случилото се момчетата са се извинили един на друг.

Тийнейджъри пребиха момиче в столичен мол и сами заснеха агресията (видео)

„Ако майката на пострадалото дете е подала жалба, полицията трябва да си свърши работата. Прокуратурата трябва да прецени какво да се случи. Крайна инстанция е местната Комисия за противообществени прояви. Няма наказания, това за възпитателни мерки. Трябва да си зададем въпроса защо подобни неща се случват”, коментира Мария Щуманска, експерт в Община Монтана.

От полицията заявиха, че от Детска педагогическа стая ще работи по случая. Очаква се разпит на децата.

Ученички се сбиха пред входа на училище заради момче (видео)

Побой между деца в Монтана, едното от тях с увреждане

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции