<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=225257" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Заради фалши...

Върнаха книжката на мъж, докато чака кръвна проба след фалшив положителен тест за наркотици (видео)

02 Май 2024
0 449

Съдът върна книжката на мъж, уличен в шофиране под въздействие на наркотици след полеви тест, показва NOVA. Направените по-късно кръвни проби излезли отрицателни.

Спряха ме служители на полицията на 11 август 2023 г. Поискаха ми документи за проверка и ме повикаха, за да извършат тест за наркотици. Той се оказа положителен.”, заяви Митрев.

Въпреки че водачът не останал без работа, докато чакал окончателните резултати, той и семейството му не се разминали без последствия.

След това животът ни драстично се промени. Наложи се дори да прекратим посещенията на дъщеря ни при определени специалисти, както и тренировките ѝ.”, казва съпругата на потърпешия.

По думите на мъжа автомобилът му все още се намира в КАТ – Кюстендил.

Трябва да изчакам още седем дни, за да си го взема.”, допълва той.

Върнаха книжката на мъж, докато чака кръвна проба след фалшив положителен тест за наркотици (видео)
Източник: istockphoto

Коментарът на “Господарите”

В този случай, за разлика от много други, водачът се е разминал леко. Въпреки това, той е поредна жертва на едно грешно решение, инициирано преди 20 години от Емил Кошлуков и компания, целящо да помогне на “младите”. Както твърдеше самият той тогава.

Е, “младите” сме вече хора на средна възраст с кариери и семейства, но продължаваме да сърбаме попарата на хора, които нямат дори малка представа от нещата, за които говорят.

През това време “мъдрите” промени в законодателството не намалиха употребата, но пък увеличиха корупцията. Организираната престъпност си действа необезпокоявана, докато затворите се пълнят с крайни потребители.

Отделен е въпросът докога у нас ще се използват забранени в Европа тестове, които често дават фалшив резултат? Още по-важното – докога анализът на кръвните проби ще оставя хора без доходи с месеци?

Системата всекидневно проваля животи, благодарение на бавната работа по кръвните проби и изключително неточните полеви тестове! На обещания по темата се наслушахме. Изводът – крайно време е тестовете да бъдат сменени с по-надеждни, а резултатите от лабораториите да излизат за ден, а не да се бавят с години!

Ето кой е шофьорът с най-много фалшиви положителни тестове за наркотици у нас (видео)

С месеци бавят резултати от кръвни тестове за наркотици (РЕПОРТАЖ)

Мъж с фалшиво положителен тест за наркотици стоя без книжка с месеци и плати стотици левове за теста (видео)

Върнаха книжката на мъж, докато чака кръвна проба след фалшив положителен тест за дрога (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции