<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=237125" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Осъдиха бивш...

Осъдиха мъж, снимал под полата на посетителка в Британския музей

31 Август 2024
0 59

Осъдиха мъж, снимал под полата на посетителка в Британския музей. 33-годишният колумбийски гражданин Джейк Верано Гомес ще лежи 4 месеца в затвора, пише BBC.

Служител на Disney години наред снимал воайорски клипове

Колумбийският гражданин Джейк Верано Гомес е арестуван на 19 август от служителка на лондонската полиция, която в този момент не е била на смяна. Жената бързо задържала мъжа с помощта на персонала и охраната на музея. Преди да пристигнат служители на столичната полиция и да го арестуват.

На телефона на мъжа, който няма постоянно местожителство, са намерени и други подобни кадри, които се предполага, че са заснети в същия ден.

Осъдиха мъж, снимал под полата на посетителка в Британския музей
снимка: iStock

Полицията призова хората, които са били в Британския музей на 19 август около 14:00 ч., да сигнализират органите на реда. В случай, че имат съмнения за възможни злоупотреби от страна на осъдения колумбиец. 

Мъжът се e признал за виновен и е осъден на четири месеца лишаване от свобода. Той ще трябва да плати съдебните такси. И ще остане в полицейските регистри за срок от седем години, съгласно закона за сексуалните престъпления от 2003 г. „Подобни престъпления оказват опустошително въздействие върху жените и момичетата. Те трябва да могат да живеят свободно, без да се страхуват, че ще станат жертва на такова ужасяващо престъпление. За щастие присъствието на наш колега от лондонската полиция означава, че Гомес вече е изправен пред съда“, заяви детективът Констабъл Холи Райт от екипа за защита на населението.

Осъдиха мъж, снимал под полата на посетителка в Британския музей

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции