<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=237713" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Неизвестен з...

Поредното куче без намордник и повод нападна спортист, подготвящ се за състезание (видео)

09 Септември 2024
1 154

Поредното куче без намордник и повод нападна спортист, подготвящ се за състезание. Този път случаят е от района на река Струма. За инцидента разказва потърпевшият Ивайло Атанасов в ефира на NOVA.

Докато мъжът тича, е нападнат от едро куче. Животното го ранява на множество места и по чудо не се стига до нещо по-страшно. Боди камерата на маратонеца успява да заснеме и нападението.

Потърпевшият Ивайло Атанасов разказа, че е пострадал в края на трасето за бягане. Докато тича, вижда жена, а малко след това кучето го нападнало.

„Не лаеше, ръмжеше агресивно и се приближаваше. След това ме захапа за дясното рамо. Събори ме и успя да ме захапе още веднъж, този път в главата”, каза Ивайло Атанасов.

Жената, която го разхождала, дошла бързо и успяла да го издърпа и да установи контрол върху кучето.

Коментарът на “Господарите”

Крайно време е институциите да подхождат по-сериозно към подобни случаи. Само така недобросъвестните стопани ще се научат, че има правила, с които трябва да се съобразяват при отглеждането на домашните си любимци. Нито едно куче не е виновно за агресията си. Виновни са хората, които се грижат за него. Ефективната зоополиция, за която от “Господарите” призоваваме вече 20 години трябва да заработи, за да няма други пострадали. Животното е част от семейството и като такава следва да се възпитава и отглежда с любов – в противен случай няма смисъл човек да взима такова.

За пореден път куче без повод и намордник нападна жена и уби любимеца ѝ (видео)

Вълкодав без повод и намордник нападна малко куче и собственика му (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции