<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37112" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Контрольорка...

Samsung автоматично ще анулира поръчките на Galaxy Fold (видео)

07 Май 2019
0 3582

Samsung заяви, че ще отменя поръчките на Galaxy Fold автоматично, освен ако клиентите не потвърдят, че все още го желаят, въпреки наскоро откритите проблеми с дисплея.

 

Компанията е изпратила имейли до клиентите, които вече са поръчали устройството, обяснявайки за проблемите с него, които бяха открити и заявявайки, че автоматично ще анулира поръчки, освен ако клиентът изрично не желае тя да остане.

 

РАЗТРЕВОЖЕНИ ПОТРЕБИТЕЛИ СПОДЕЛЯТ, ЧЕ НОВИЯТ SAMSUNG GALAXY FOLD СЕ ЧУПИ САМО СЛЕД ДЕН УПОТРЕБА (ВИДЕО)

 

"В случай, че не се свържете с нас и не сме доставили устройствата до 31 май, вашата поръчка ще бъде анулирана автоматично. Ако не желаете вашата поръчка да бъде анулирана на 31-ви май, вие можете да заявите поръчката ви да се запази и да получите устройството си на по-късен етап.", пише Samsung в имейла си до своите клиенти, които са поръчали устройството предварително в САЩ.

 

В скорошно изявление производителят също така каза, че все още не може да обяви кога потвърдените поръчки ще бъдат изпълнени.

 

"Определено имаме напредък в усъвършенстването на Galaxy Fold, за да се уверим, че то отговаря на високите изисквания, които знаем, че очаквате от нас. Това обаче означава, че все още не можем да потвърдим датата, на която ще изпратим вече поръчаните устройства", каза представител на Samsung.

 

Galaxy Fold бе представен за пръв път през февруари, като първоначално бе обявено, че ще бъде пуснат в продажба на 26 април.

 

Първоначалните реакции бяха положителни, но малко след като компанията заяви, че всички предварителни поръчки са се изчерпали само за ден, бяха докладвани и първите проблеми с революционното устройство.

 

В резултат на дисплея, който в някои случаи спираше да функционира само ден след нормално използване, Samsung отложи пускането му на пазара докато проблемът не бъде открит и решен.

 

Екипът на iFixit изглежда откри дефекта, който води до счупването на екрана, но след натиск от Samsung се съгласи да свали материала от уебсайта си.

 

ВИЖТЕ МОЖЕ БИ НАЙ-ВЕРОЯТНАТА ПРИЧИНА ЗА ПРОБЛЕМИТЕ С ДИСПЛЕЯ НА SAMSUNG GALAXY FOLD

 

Имайки предвид провала в дизайна, анулирането на предварителните поръчки и липсата на дата на пускане в продажба, започваме да се чудим дали изобщо Galaxy Fold някога ще се появи на пазара.

 

Източник:  9to5Google

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции