<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41675" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Туристка издирва непозната двойка от своя снимка в Рим, сгодила се зад гърба ѝ

22 Октомври 2019
0 141

Предложение за брак случайно попадна в кадър на снимките на напълно непозната туристка, която позира в Рим.

 

НЕУСПЕШНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК СТАНА ХИТ ВЪВ ФЕЙСБУК (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

""

 

 

19-годишната Алисия Савард-Оуелет от Квебек се наслаждавала на двуседмично си пътуване в Италия това лято. Тя отседнала за пет нощи в Рим и посетила световно известния фонтан "Ди Треви". Когато студентката по природни науки се върнала у дома в Канада и показала снимките на семейството, майка ѝ Синтия Савард забелязала, че на заден план има влюбена двойка, пише Daily Mail.  

 

 

""

 

 

На снимките се вижда как мъж, облечен с лилава риза, раирани панталони и кафяви обувки дава пръстен на партньорката си. Момичето е облечено с червена рокля и черно сако. След романтичното предложение, двойката се прегърща, докато Алисия продължава да позира пред фотоапарата без изобщо да обръща внимание на случката зад нея. Във всяка следваща снимка, докато Алисия се усмихва пред фонтана, жената подскача от радост в обятията на бъдещия си годеник и двамата се целуват.

 

 

""

 

 

„Реших да опитам да ги намеря и да споделя снимките с тях, защото те са наистина сладки в този вълшебен момент", казва Алисия. "Ще бъде невероятно да ги открия".

 

 

""

 

 

 „Това беше най-прекрасната ваканция в живота ми. Винаги съм искала да отида в Италия. Това беше една от мечтите ми. Фонтанът "Ди Треви" беше в моя списък с нещата, които не можете да пропуснете, когато сте в Рим. Ходих там три пъти, а снимките са от първия път, когато отидох. Беше около 9 часа сутринта и помолих едно момиче да ме снима", разказва още Алисия.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции