<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=71013" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пиарът на ГЕР...

Пуснаха под домашен арест бияча от форума на ГЕРБ, хвърлил телефона на Полина Паунова

10 Август 2020
0 2742

Домашен арест за Денислав Станоев, който на конференцията на ГЕРБ прояви агресия спрямо журналисти и протестиращи, постанови днес Съдът, съобщава бТВ.

Провокатори нападнаха журналисти и граждани по време на конференцията на ГЕРБ (видео)

Съдебният състав е мотивирал решението си на база събраните доказателства и е отчел реална опасност обвиняемият да извърши повторно престъпление, предвид ситуацията на масови протести в страната.

Пуснаха под домашен арест бияча от форума на ГЕРБ, хвърлил телефона на Полина Паунова

20-годишният Станоев е обвинен в хулиганство по време на партийната сбирка на партия ГЕРБ миналата седмица. Той беше заснет от различни очевидци да бие протестиращи и да проявява агресия, избутвайки телефона на журналиста Полина Паунова.

Пред съдебния състав той се извини и разкая. “Искам да се извиня на потърпевшите за това, което направих. Разкайвам се и го направих от огромна глупост”, каза Денислав.

От своя страна прокуратурата поиска прилагане на най-тежка мярка задържане под стража. Защитата пък обясни, че в поведението на обвиняемия няма хулигански мотиви, а действията му са провокирани от нежеланието на младежа и групата, с която е бил, да бъдат снимани от журналисти.

Пуснаха под домашен арест бияча от форума на ГЕРБ, хвърлил телефона на Полина Паунова

Мярката може да бъде обжалвана в тридневен срок.

Припомнете си цялата ситуация около провокациите и агресията към журналисти по време на конференцията на ГЕРБ миналата седмица във видеото горе.

Заглавна снимка: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • hypnotykx

    11 Август 2020

    Интересно , останалите хора там виждат но явно са страхливци или по-лошо сейрджии тя тая репортерка че е малко странна и си го търси няма спор , но чак да и вземеш телефона и да го хвърлиш ей така това е чужда вещ аз ако бях на нея щях да обява грабеж малко да се стреснат тези младежи (провокатори) това се случва с днешните поколения , това е резултат от ходенето на финтес придружен с практикуването на някакъв спорт резултата е самочувствие на безсмъртен (бог) величие, егоизъм , арогантно държание с околоните и така нататък , такива типове също се изявяват и като тормозители в училищата незнам колко са големи тези но ако учат със сигурност някой техен съученик го чака голямо страдание тази учебна година , това е днешния образ вместо да закриля и защитава той се мисли за непобедим и още по-лошо винаги търси провокация и да се доказва всеки ден кой е , дано си намерят майстора. (ЕХ що не могат да се трият или едитват коментарите)

Покажи всички Скрий

Реакции