<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77692" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тръмп обвини ...

Телевизионен репортер пусна сочна ругатня в ефир, мислейки, че не е включен (видео)

11 Ноември 2020
0 3591

Репортер в Съединените щати изпусна ругатня по време на живо излъчване, докато си мислеше, че още не е включен в ефир, пише LadBible.

Кен Дилейниън бил поканен да резюмира отказа на президента Доналд Тръмп да признае изборната победа на противника си от демократите Джо Байдън. Когато бе запитан от водещия на емисията новини, какво ново е научил, Кен едва успял да смотолеви “Oh, sh*t! Fu*k!”

Телевизионен репортер пусна сочна ругатня в ефир, мислейки, че не е включен (видео)

Реакцията на смутения репортер е наистина много забавна, но не по-малко сконфузен е и отговорът на водещия Крейг Мелвин, който за един продължителен миг губи ума и дума, преди да реши ситуацията с просто обяснение: “Ясно… Грешшш… Мисля, че изгубихме връзка с Кен. Ще се опитаме да го върнем обратно скоро.”

Полицейска граната удря по ръката репортерка при живо включване от протестите в САЩ (видео и снимки)

В крайна сметка от студиото наистина върнали Кен в ефир и той се възползвал от възможността да обясни на зрителите.

“Хей, Крейг. Първо, искам да се извиня искрено на зрителите, които може би са ме чули да използвам нецензурни думи по време на включването ми преди малко”, каза журналистът.

Репортерка на CNN беше обрана по време на живо предаване от въоръжен с нож мъж (видео и снимки)

„Това, което научаваме днес, е потенциалното въздействие от съпротивата на администрацията на Тръмп да признае победата на Байдън”, допълни Дилейниън.

Плеснаха репортерка по дупето на живо в ефир (видео)

За да бъде докрай ясен той добави още своевременни обяснения в Twitter за това, защо е прибегнал до двойната ругатня в ефир:

“Толкова съжалявам за нецензурните думи, които използвах в ефир преди час. Имаше някои технически затруднения и погрешка затворих връзката със студиото, въпреки че микрофонът ми все още бе останал включен. Всичко това е част от риска на живото включване, когато си играеш на продуцент, оператор и технически съпорт едновременно от къщи.”

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции