<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=79592" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Китайска вак...

Бойко Борисов: “Аз щом ми дойде ред, се ваксинирам. Готов съм и пръв!” (видео)

09 Декември 2020
0 977

“Аз самият, щом ми дойде ред… Готов съм и пръв, ама ще кажат… Щом ми дойде ред, се ваксинирам”, това заяви премиерът Бойко Борисов в прилив на емоции от вида на отровните пепелянки в лаборатория за извличане на кръвна плазма в борбата срещу Covid-19.

Той бе придружаван от здравния министър проф. Костадин Ангелов, проф. Венцислав Мутафчийски и проф. Асен Балтов в клиниката “Св. Анна” в чест на патронния празник на здравното заведение.

Бойко Борисов: &#8220;Аз щом ми дойде ред, се ваксинирам. Готов съм и пръв!&#8221; (видео)

Министър-председателят не пропусна възможността да отбележи колко “много пари дадохме” на “Пирогов” и общо на болниците, като поиска сметка от проф. Мутафчийски докъде са стигнали с фризерите за новата ваксина за борба с коронавируса на Pfizer Biontech, която се чака у нас около Нова година.

Борисов поблагодари на лаборантите в клиничното заведение, като каза, че “сме много доволни от това, което правите” и припомни, че той Ангелов и “останалите” са готови да застанат по реда си за ваксиниране, след като това направят работниците на първа линия – “медиците, учителите, артистите по театрите”.

Източник: FB/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Nikola Ivanov

    11 Декември 2020

    Борисов, няма да забравим за скафчетата и за корупцията, която вече е навсякъде!

Покажи всички Скрий

Реакции