Сигнализирай!

Карлос Насар отговаря на изчисленията на AI, че ще бъде трети в Париж (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
10.08.2024 г.
14
0

Карлос Насар отговаря на изчисленията на AI, че ще бъде трети в Париж. Видеото от реакцията на олимпийския ни шампион е качено в Instagram профила на спортния журналист Бюлент Мюмюнов.

Феноменален Карлос Насар спечели второ злато за България в Париж (видео)

Програма с изкуствен интелект беше изчислила, че родния ни спортист ще заеме трета позиция на Олимпийските игри в Париж. Феноменалният Карлос Насар обаче опроверга всички AI-изчисления и грабна златото за България.

Снимка: (AP Photo/Kin Cheung) / БТА

Във видеоклипа Мюмюнов се обръща към Насар с предположенията на изкуствен интелект за резултатите от Олимпиадата: "Изкуственият интелект каза, че ти ще си на трето място в категорията до 89 кг, само че нещо не позна".

Снимка: Скрийншот, видео Instagram

"Искам да дам един съвет на изкуствения интелект - да не умува много", отговори през смях Насар, държейки в ръка златния медал от Олимпиадата.

Насар спечели олимпийската титла по вдигане на тежести за мъже в категория до 89 кг на Игрите в Париж с два световни рекорда – общо 404 кг двубой и 224 кг в изтласкването. 

Радваме се да видим, че спортистите ни освен че са талантливи, имат и чувство за хумор! Честито, Карсло! Заслужено злато!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.