<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114639" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Това не е вак...

Симпатизант на „Възраждане“ – просълзен, не може да дойде на протест (видео)

11 Януари 2022
236 9246

Симпатизант на „Възраждане“ – просълзен, не може да дойде на протест постна видео от разочарованието си във Фейсбук.

Представяме Ви Енчо Енчев – шофьор на международни превози, противник на ваксините срещу COVID-19 и зеления сертификат, последовател на „Възраждане“ и Костадин Костадинов.

Енчо Енчев е от поколението, което не може да пише на тъчскрийн с повече от един показалец, но умело борави със социалните мрежи и ги използва като трибуна за закостенели идеологии, квазивъзрожденски революции, великобългарщина, дезинформация и носталгия по бащиното огнище, въпреки че европейският стандарт си е европейски стандарт.

Симпатизант на „Възраждане“ – просълзен, не може да дойде на протест (видео)

Костадин Костадинов: Не виждам основание за карантиниране, правилата са глупави (видео)

Сещате се за кого говорим, за татковците на милениъли, чиито кризи на средната възраст не минават с любовници и червено кабриолети, а с дигитално въстание срещу новия сатанински световен ред (каквото и да значи това).

Енчо е интересен човек. Патосът, с който говори е смешен и почти симпатичен. Ние обаче чакаме с нетърпение видеата му след няколко години, да е жив и здрав, когато вече ще е разбрал, че „Възраждане“ неслучайно има пред името си две букви – ПП, което е абривеатура на ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ.

А колко божествено-праведно да е каквото и да било, свързано с политика?!

Симпатизант на „Възраждане“ – просълзен, не може да дойде на протест

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции