Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Бясно пазене на кмета на Червен бряг - дърпане, викове и Шушана
Бясно пазене на кмета на Червен бряг - дърпане, викове и Шушана
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
05-03-18
добавено
112186
прегледа

Скъпи приятели, в понеделник ви показахме интересен сигнал за съмнителни обвързаности около възлагането на обществени поръчки в община Червен бряг. Репортерът ни Дани Йорданов се срещна с Христо Гешов, бивш PR на община Червен бряг, който разказа за една обществена поръчка, която се финансира с европари.

 

 

Става дума за така наречения "Топъл обяд" , който храни нуждаещите се лица.

 

КАК СЕ РАЗДАВАТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ В ОБЩИНА ЧЕРВЕН БРЯГ?

 

"Тази обществена поръчка я печелят винаги едни и същи фирми. Това е въпросната госпожа Цецка Илиева, която печели позиция едно. Тя е и главен счетоводител на фирмата, която се управлява от съпругата на кмета и неговата дъщеря", разказа Христо Гешов пред камерата ни.

 

След всички скандални неща, които сподели г-н Гешов, екипът ни се опита да се срещне с кмета на община Червен Бряг-Данаил Вълов, за да го попита как се раздават обществени поръчки на близки хора до общинската управа и дали този начин на работа е нормален и полезен за обществото?

 

Кметът Данаил Вълов не пожела да отговори на въпросите ни, дори катастрофира и счупи врата на колата си в опит да избяга от местопроизшествието и от нашия репортер.

 

Екипът ни, обаче не се отказва и отиваме да го търсим в офиса на семейната му фирма. Там се сблъскваме с арогантното поведение на охранителите, които яростно пазят Данаил Вълов от неудобните въпроси на репортера ни Дани Йорданов.