Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Гледам и не вярвам на ушите си: Чехъл, пердах, плюнка и скандал
Гледам и не вярвам на ушите си: Чехъл, пердах, плюнка и скандал
Гледам и не вярвам на ушите си Вземи EMBED
Loading the video...
11-21-18
добавено
22337
прегледа

Тази седмица класацията е пълна със скандали и физически сблъсъци.

На четвърто място са двете момичета, които бяха хванати от майка си, докато туъркват пред камерата. Светкавично отнесоха по една майчина ласка под формата на чехъл по главата.

 

На трето място се нареждат двамата полицаи, които спретнаха класически уличен пердах. Тази тенденция напоследък се намира почва и у нас, въпреки традицията родните служители на реда да бият предимно арестанти. На протестите в Перник обаче случи точно обратното – полицай респектира свой колега, който искаше да пердаши недоволни граждани с палка.

 

Второто място в класацията е за бойчиновското премеждие на Жоро Игнатов. Той се сблъска със служители на местната община, докато се опитваше да се добере до кмета. Като видяха, че думите им не могат да го спрат, служителите започнаха да плюят по камерата. И хич не се трогнаха от забележките за възпитанието си.

 

На първо място застана един скандал между Емануела и Цецо в Биг Брадър Most Wanted. Тук плюнки и шамари нямаше, но пък обидите не бяха по-малко болезнени.