Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
ГОСПОДАРИТЕ С „УСЕЩАНЕ” ЗА КОРУПЦИЯ
ГОСПОДАРИТЕ С „УСЕЩАНЕ” ЗА КОРУПЦИЯ
Вземи EMBED
Loading the video...
02-01-19
добавено
4554
прегледа

Скъпи приятели, наскоро излезе годишният доклад за корупцията по света на „Трансперънси Интернешънъл”. Споменатият доклад сочи, че за поредна година усещането за корупция в България е най-високо в целия Европейски Съюз.

 

Нещо повече – в света гордо заемаме 77-мо място по усещане за корупция, точно до Буркина Фасо и Гана! Ми то в Буркина Фасо фасоните им са покрити с бурки и не се виждат кой кого корумпира!

 

Ако си мислят обаче от „Трансперънси Интернешънъл”, че могат да ни изплашат, нещо са се объркали! Ние с това усещане за корупция отдавна сме свикнали и вече дори не го усещаме!

 

Управляващите още от миналата година ни подложиха на пълна упойка срещу каквито и да било корупционни усещания

 

И какво излиза, скъпи юзъри? То че корупция няма – ясно, ама явно това пусто усещане така се е засилило, че чак в Интернешънъл са ни усетили!