Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Директорът на Центъра за градска мобилност с луксозни имоти, коли и охрана, но без приемен ден
Директорът на Центъра за градска мобилност с луксозни имоти, коли и охрана, но без приемен ден
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
04-25-16
добавено
137879
прегледа

Скъпи приятели, от месеци се занимаваме с нередностите в Центъра за градска мобилност, а преди няколко дни избухна и скандалът за обществена поръчка на тази общинска фирма. Към нас се обърна поредният техен служител с още потресаващи факти от кухнята.  

 

СЛУЖИТЕЛИ РАБОТЯТ В КАНЦЕРОГЕННИ БАРАКИ

 

Оказва се, че държавният служител Симеон Арнаудов, изпълнителен директор на ЦГМ, има няколко имота, два модерни автомобила, но няма приемен ден за разлика от кмета на София. Той се движи с охрана и е по-охраняван от папата. "Ако има два лева, трябва да се откраднат три", казва за Арнаудов човекът, даващ новите разкрития пред Господарите

 

"Геро, сега разбрах защо билетчето поскъпва на 1,60 лв.! Човекът вдига стандарта!", казва в студиото Малин Кръстев.

 

СЛАГАТ НЕПРАВОМЕРНО СКОБИ НА КОЛИТЕ ПРЕД ГАРАЖИТЕ ИМ 

 

"Да не говорим, че за Синята и Зелена зона за паркиране в София се ползват улици и тротоари, за които всички ние плащаме данъци", отбелязва Геро.

 

"Така е в общинските фирми. Общото в крайна сметка става тяхно. Факт е, че днес ръководството на Центъра за градска мобилност подаде оставка, но това съвсем не е достатъчно", казва още Малинко. 

 

 

ДВОЕН СТАНДАРТ: ПАЯКЪТ НЕ ВДИГА ЛИЧНИТЕ КОЛИ НА ПОЛИЦАИТЕ