Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Златен скункс за Таско Ерменков заради пост във фейсбук
Златен скункс за Таско Ерменков заради пост във фейсбук
Скункс Вземи EMBED
Loading the video...
05-22-18
добавено
30815
прегледа

Тези дни червеният депутат Таско Ерменков паникьоса столичани с пост във фейсбук, в който твърдеше, че водата е в столицата отровена и не бива да се пие.

 

 

Вижте целия текст на поста:

 

"Днес ми се обадиха от институции, които уважавам и от приятели, на които вярвам. Допълнително на лични съобщения получих следното съобщение:

"Приятел ми изпрати съобщение: Не пий вода от чешмата. Не я използвай дори за готвене. Отровна е. Вчера научихме, че в Искъра са изсипани голямо количество отровни химикали и в момента водата в софия е ОТРОВНА. От 5 различни, независими един от друг източника знаем инфото, но не можем да го пуснем публично, тъй като институциите мълчат (да не се изложат пред европейците). 
Кажи на приятели и близки, поне 1 седмица да не употребяват чешмяна вода.
Източникът на идното е сериозен гражданин. Имаме информация, че е запознат и депутат."

Запознатият депутат съм аз.

ПРИЗОВАВАМ ИНТИТУЦИИТЕ, КОИТО РАЗПОЛАГАТ С ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЛУЧАЯ ОЩЕ ДНЕС, ВЕДНАГА, ПО СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА КОМУНИКАЦИЯ ИЛИ ДА ОПРОВЕРГАЯТ ТОВА КАТО ФАЛШИВА НОВИНА ИЛИ ДА ПРЕДУПРЕДЯТ ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ.

НЕДОПУСТИМО Е ПРИ ТАКИВА СЛУЧАИ ДЪРЖАВАТА (АКО Я ИМА) ДА МЪЛЧИ."

 

Това обаче се оказа невярна информация, ето защо Боби Ваклинов отиде при него, за да го награди с нашия златен скункс.

 

"Може би съм предизвикал душевен дискомфорт в някои хора с може би не добре формулираната първата част на поста си, за което моля да бъда искрено извинен", каза пред камерата ни г-н Ерменков.

 

Според него постът му е предизвикал институциите да работят и не е вдигал излишен шум, нито паника.

 

Честит, Златен скункс на г-н Ерменков! Поздравления, че прие наградата ни с достойнство.