Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Златен скункс за шефа на мешерето, заплашвал журналист
Златен скункс за шефа на мешерето, заплашвал журналист
Скункс Вземи EMBED
Loading the video...
10-27-15
добавено
10200
прегледа

Време е да отдадем заслуженото на един лидер на партия, който си позволи да заплаши с линч журналист по телефона заради разследващ материал. Златен скункс от Боби Ваклинов получава Христо Младенов, шеф на ромското мешере и шеф на партия "Солидарност". 


"Този Златен скункс е за вас заради бруталните заплахи, които отправихте към нашата колежка от Нова телевизия Вероника Димитрова, че даже я прокълнахте", казва при връчването на наградата нашият репортер Боби Ваклинов. "Ние от Господари на ефира смятаме, че хора като вас нямат място в листите за общински съветници, въобще нямате място в политиката", допълва Боби Ваклинов, възмутен от наглото поведение на Христо Младенов пред Вероника Димитрова. 

 

Да му е честита наградата на г-н Младенов и да служи за назидание на всеки, на когото му хрумне да осъществява натиск върху свободното слово!

 

Вижте още: 

 

ЗАПЛАХИ КЪМ ЖУРНАЛИСТ ОТ РОМСКОТО МЕШЕРЕ 

 

МЕШЕРЕТО ЗАБРАНИ FACEBOOK НА МЛАДИТЕ РОМИ