Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Как се раздават обществени поръчки в община Червен бряг?
Как се раздават обществени поръчки в община Червен бряг?
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
04-30-18
добавено
71556
прегледа

Скъпи приятели, отиваме в Червен бряг, за да видим как се раздават обществени поръчки на близки хора. Получихме сигнал за интересни обвързаности около обществените поръчки в града.

 

 

Репортерът ни Дани Йорданов се срещна с Христо Гешов, бивш PR на община Червен бряг.

 

Той ни разказа за една обществена поръчка, която се финансира с европари. Става дума за така наречения "Топъл обяд" , който храни бедни хора в общината.

 

"Тази обществена поръчка я печелят винаги едни и същи фирми. Това е въпросната госпожа Цецка Илиева, която печели позиция едно. Тя е и главен счетоводител на фирмата, която се управлява от съпругата на кмета и неговата дъщеря", разказа Христо Гешов пред камерата ни.

 

След всички скандални неща, които сподели г-н Гешов, отиваме при кмета на община Червен бряг, за да го попитаме дали този начин на работа е нормален и полезен за обществото?

 

Кметът Данаил Вълов не пожела да отговори на въпросите ни, дори счупи врата на колата си в опит да избяга.

 

Ние няма да оставим нещата така и съвсем скоро ще видим как продължи всичко.