Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Круизи на кукуво лято
Круизи на кукуво лято
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
11-28-18
добавено
23705
прегледа

След множество репортажи за некоректни туристически агенции, за пръв път от страната на пострадалите застава туристически оператор. Боби Ваклинов отиде да провери какъв е случаят. Група от дванадесет човека плаща доста голяма сума за круиз до Куба, който е на косъм да не се осъществи.

 

Туристическият оператор ги превежда към посредника на круизната компания, която ще осъществи пътуването, въпросната фирма „Круизескперт”,обаче, пропуска да ги преведе към круизната компания. Парите изчезват безследно, заедно с шефката на фирмата - Димитрина Муртова.

 

Туристическият оператор успява да спаси пътуването, след като се свързва с круизната компания и им показва всички документи за осъществените плащания, но в момента ощетени от некоректния туристически агент са именно те. Лошите новини са , че много хора, резервирали круизи през „Круизекперт,” може да останат без пътувания за празниците. 

 

Боби Ваклинов вече е по петите на Димитрина Муртова, ако имате информация за въпросната дама и нейната фирма, сигнализирайте ни.