Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Лечков за Боби Михайлов: Нормално е да се пийне, човекът е радостен от успеха на националите
Лечков за Боби Михайлов: Нормално е да се пийне, човекът е радостен от успеха на националите
09-11-16
добавено
17494
прегледа

Вице-президентът на БФС Йордан Лечков коментира представянето на националния отбор срещу Люксембург. Бившият кмет на Сливен сподели в "Събуди се" пред Нова телевизия, че не вижда проблем във факта, че президентът на футбола ни Боби Михайлов си беше пийнал след инфарктния мач.

 

БОБИ МИХАЙЛОВ С БЛЯСЪК В ОЧИТЕ: ЗА КАКЪВ ЦИКЪЛ МЕ ПИТАТЕ?

 

"Вие на коктейли не сте ли били?! Нормално е да се пийне по едно малко. Какво толкова е станало? Човекът е радостен от успеха на националите", заяви Лечков.

 

ЙОРДАН ЛЕЧКОВ: ВЪВ ФУТБОЛА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПЕРАТ ПАРИ

 

"За мен, когато се започне някаква квалификация, трябва да се мисли мач за мач. Гледам да съм оптимист. Първият мач мина. Трябва да сме и реалисти, и ние, и вие. И да се запитаме, имаме ли шансове да се класираме? Този път се съмнявам, и това има положителна страна - напрежението да е по-малко. Победата си е победа. Няма какво да се заблуждаваме, много от футболистите на Люксембург играят в по-силни отбори, отколкото нашите", каза Лечков, цитиран и от сайта Topsport.bg.

 

"Виждате ли блясък в очите на тези футболисти, желание, физическа подготовка?! Аз просто съм реалист.  Аз съм на мнение, и вече съм водил разговори, че трябва да се концентрираме върху по-младите играчи, тези, които сега са на 19. Да се концентрираме върху следващите квалификации. През тези две години, към тези млади момчета. Следете процеса. Нямаме против, през тези две години да се концентрираме върху следващите квалификации," обяви Лечков.

 

 

Веднага след това пък Лечков обяви тотално противното: "Всичко е възможно: Дано да не съм прав и да ме изненадат. Нека да изчакаме. Футболът вече е равностоен. Мач за мач, да видим какво ще се случи във Франция. Нека да им дадем възможност на момчетата.

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА ЙОРДАН ЛЕЧКОВ

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА ЙОРДАН ЛЕЧКОВ 2

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА ЙОРДАН ЛЕЧКОВ 3

 

"Няма млади и стари, има можещи и неможещи. Ние никога не сме се месили в избора на националния селекционер. Ние трябва да сме по-критични към самите футболисти. Те са движещата сила в националния отбор." 

 

"Аз не съм се предал, но това са реалностите. Да се сравняваме с Люксембург. Кое ни е наред в държавата, та да ни е наред спортът?!"

 

"За мен по-голям е проблемът, че много родители искат децата им да станат спортисти, возят ги с коли, взимат ги, но са много разглезени."

 

"Президентът вече ви каза за поста на Ивайло Петев. Засега се ползва с доверието на ръководството. Чака ни следващ мач, с Франция," завърши по футболната тема Лечков.

 

"Делата срещу мен отдавна приключиха, всички са оправдателни. Но тези, които аз водя, се бавят. Трябва да се намери персонална отговорност. Но това е друга тема, която няма да се изчерпа в една минута," сподели за личните си въпроси той. "За мен е стресиращо, че много от клубовете се ръководят от запалянковци," приключи Лечков.