Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Маман дава наставления за секс масажа
Маман дава наставления за секс масажа
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
12.10.15
добавено
120500
прегледа

Скъпи приятели, показахме ви как детски психолог на достолепна възраст върти бардак за секс масажи в София. Време е за третата част по темата.

 

Уговорихме още една среща с Маман, за да разберем повече за бизнеса й. Тук разкрепостената работодателка продължава настоятелно и без срам да убеждава нашето подставено лице да се труди за нея. Последни приготволения и първият сеанс ще е налице.

 

"Няма смисъл въобще нула грам притеснение да има", казва бабата сводник на момичето, което уж ще започва при нея. Философията на Маман е следната: "Без преживявания, взимаш парите и чао". Тя споделя, че върши тези неща от 47 г. и това лекува всичките й болести, защото мисли само колко пари ще изкара на ден. Служителките й заработвали 1000 до 2000 лева месечно, а най-голямата тайна е, че в бранша 5000 момичета обслужват 200 човека, но Маман е номер едно.

 

В следващата част по темата ще видите срещата на нашия репортер Боби Ваклинов с психоложката, склоняваща млади момичета да проституират. 

 

Вижте всички части на сагата:

 

Сезон 1, епизод 7

МАМАН СИ ИЗПУСКА НЕРВИТЕ ПРЕД БОБИ ВАКЛИНОВ

 

Сезон 1, епизод 6

МАМАН ЗАМЕРЯ БОБИ ВАКЛИНОВ СЪС ЗАРЗАВАТ

 

Сезон 1, епизод 5

ГОСПОДАРИТЕ СЪС СКРИТА КАМЕРА ПРИ МАМАН

 

Сезон 1, епизод 4

МАМАН ОТПРАВЯ СМЪРТНИ ЗАПЛАХИ И ПРИПАДА ПРЕД БОБИ ВАКЛИНОВ

 

Сезон 1, епизод 3

МАМАН ДАВА НАСТАВЛЕНИЯ ЗА СЕКС МАСАЖИ

 

Сезон 1, епизод 2

ДЕТСКИ ПСИХОЛОГ ВЪРТИ БАРДАК ЗА СЕКС МАСАЖИ

 

Сезон 1, епизод 1 

ПСИХОЛОЖКАТА СВОДНИК СКЛОНЯВА МОМИЧЕ ЗА РАБОТА