Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Маман дава наставления за секс масажа
Маман дава наставления за секс масажа
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
10-12-15
добавено
132903
прегледа

Скъпи приятели, показахме ви как детски психолог на достолепна възраст върти бардак за секс масажи в София. Време е за третата част по темата.

 

Уговорихме още една среща с Маман, за да разберем повече за бизнеса й. Тук разкрепостената работодателка продължава настоятелно и без срам да убеждава нашето подставено лице да се труди за нея. Последни приготволения и първият сеанс ще е налице.

 

"Няма смисъл въобще нула грам притеснение да има", казва бабата сводник на момичето, което уж ще започва при нея. Философията на Маман е следната: "Без преживявания, взимаш парите и чао". Тя споделя, че върши тези неща от 47 г. и това лекува всичките й болести, защото мисли само колко пари ще изкара на ден. Служителките й заработвали 1000 до 2000 лева месечно, а най-голямата тайна е, че в бранша 5000 момичета обслужват 200 човека, но Маман е номер едно.

 

В следващата част по темата ще видите срещата на нашия репортер Боби Ваклинов с психоложката, склоняваща млади момичета да проституират. 

 

Вижте всички части на сагата:

 

Сезон 1, епизод 7

МАМАН СИ ИЗПУСКА НЕРВИТЕ ПРЕД БОБИ ВАКЛИНОВ

 

Сезон 1, епизод 6

МАМАН ЗАМЕРЯ БОБИ ВАКЛИНОВ СЪС ЗАРЗАВАТ

 

Сезон 1, епизод 5

ГОСПОДАРИТЕ СЪС СКРИТА КАМЕРА ПРИ МАМАН

 

Сезон 1, епизод 4

МАМАН ОТПРАВЯ СМЪРТНИ ЗАПЛАХИ И ПРИПАДА ПРЕД БОБИ ВАКЛИНОВ

 

Сезон 1, епизод 3

МАМАН ДАВА НАСТАВЛЕНИЯ ЗА СЕКС МАСАЖИ

 

Сезон 1, епизод 2

ДЕТСКИ ПСИХОЛОГ ВЪРТИ БАРДАК ЗА СЕКС МАСАЖИ

 

Сезон 1, епизод 1 

ПСИХОЛОЖКАТА СВОДНИК СКЛОНЯВА МОМИЧЕ ЗА РАБОТА