Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
МВР го скъсаха. И му взеха парите.
МВР го скъсаха. И му взеха парите.
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
12-07-18
добавено
7819
прегледа

Всеки министър на вътрешните работи трябва да си има по един певец. Например Цветан Цветанов си имаше Веселин Маринов да му изпее: "Родната полиция ни пази". Прост рефрен, лесно запомнящ се, с ясно послание - полицията работи. И слава Богу, защото на Цветанов никой не му разбира какво се опитва да каже. Фразата му обикновено почва с: "Това, което имаме като" и свършва някъде по посока на Луната.  

 

Но времената са други. Сегашният министър Младен Маринов умее да се изразява със завършени изречения. Браво, имаме напредък! Освен това е някак по-либерален и по-модерен.

 

Затова и певците са други.

 

Вместо химни се пеят хитове. Доказателството - традиционният благотворителен концерт за децата на служители на МВР, загинали или пострадали при изпълненение на служебния си дълг. Гвоздеят на програмата - Тита. 

 

 

МВР е известно и като Министерството на всичките работи. Най-вече важните.

 

А Тита пее само за най-важните: "Тук съм да ги скъсам и да им взема парите. Бенг-бенг, късай!". А МВР има бюджет над 1 милиард лева всяка година. Давай, Тита, там има какво да се къса!

 

 

Майтап, бе! Песента си е баш на място. Полицията е за това - да прибира парите на престъпниците и да скъса ушите на корупцията.