Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Нека помогнем на Галимир да живее
Нека помогнем на Галимир да живее
05.07.17
добавено
3431
прегледа

Галимир Галинов Георгиев е роден в гр.Русе и е на 23 г. Болен е от лимфом на Ходжкин.

Момчето се опитва да се пребори със заболяването вече 7 години. Това става чрез редици курсове химиотерапии първо в Детска Хематология - София (ИСУЛ), а след това през 2014 г. постъпва в Националната Онкохематология в Дървеница - София.

 

След като лечението там е неуспешно и състоянието му се влошава, Галимир се пренасочва към болница „ Св. Марина“ гр. Варна. Тук му се назначава лечение с Брентуксимаб, което за съжаление се оказва неефективно и прогресията на болестта продължава с още по-голяма сила.

 

След консултaция  с лекари в Турция, му е предложено лечение в турска болница, което за съжаление е финансово непосилно за семейството и близките му.

 

С тази цел се организира благотворителен концерт за набиране на средства за лечението му, който ще се състои в Спортна зала Варна (зала конгресна) на 20.06.2017 от 19:30 часа.

 

Нека застанем зад каузата на Галимир в дългата му битка с коварната болест !

 

Банкова сметка ПроКредит Банк ЕАД

IBAN: BG63PRCB92301048874810

BIC: PRCBBGSF

Галимир Галинов Георгиев

 

и

PayPal: g.g.georgiev939@abv.bg