Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Опасен път и неизпълнени обещания
Опасен път и неизпълнени обещания
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
12-17-18
добавено
18791
прегледа

Скъпи приятели, получихме сигнал за опасна скоростна отсечка на международен път Е-79, посока Враца, в близост до с. Люти дол, община Мездра. Според разказа на очевидец основният проблем е огромна неравност на асфалтирания път, която стои там от години и е причина за отскачане на превозните средства и последвали инциденти.

 

Оказва се, че не само въпросната неравност, а лошото състояние на целия път София-Враца става причина за стотици катастрофи годишно, много от тях с фатален край. Обещанията на властта за четирилентова скоростна отсечка на пътя към Северозапада са много и някои са отпреди 10 години. Последното, засегане изпълнено обещание, е на Петя Аврамова - настоящ министър на регионалното развитие и благоустройството.

 

Наш зрител се среща с Дани Йорданов, за да разкаже за поредния нелеп инцидент, при който, за щастие, няма пострадали хора.