Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Патрулките в Ботевград се движат с неизправни светлини (ВИДЕО)
Патрулките в Ботевград се движат с неизправни светлини (ВИДЕО)
Пътни нарушения Вземи EMBED
Loading the video...
09-19-15
добавено
5788
прегледа

Полицията може и да прави редовни проверки за изправността на светлините на МПС-тата по българските пътища, но дали светлините на патрулките винаги са в изправност?

 

Явно не, поне на патрулните автомобили в Ботевград. "Патрулките тук имат само по един работещ фар. Да не е нов закон или нова мода?", пише до нас зрител на Господарите. По регистрационните номера се вижда, че патрулките са различни, не става дума само за една кола. Липсата в конкретния случай на един работещ фар създава предпоставки за произшествия на пътя, което никак не е редно. Съветваме полицията в Ботевград да направи разход по закупуването на крушки възможно най-скоро, за да не стане някой сакатлък. 

 

Ако и вие желаете да споделите с Господари на ефира своите авторски снимки и видеа, използвайте нашата платформа Вие ги хващате, ние ги пускаме.

 

ПОЛИЦАИ ШОФИРАТ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ (ВИДЕО)