Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Психоложката сводник навива момиче за работа
Психоложката сводник навива момиче за работа
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
10-09-15
добавено
80683
прегледа

Скъпи приятели, показахме ви как наша зрителка ни сигнализира за пикантна оферта, през която уж с детски психолог, дамите могат да се сдобият с нова работа. Възрастна жена ги склонява да правят еротични масажи с освобождаване и да проституират.

 

В това продължение по темата разбираме повече подробности от самата детска психоложка, която върти бардака, чийто адрес е Люлин 10, бл. 159. 

 

"Никой няма да ви знае какво работите. Пари се изкарват", казва Маман, чиято възраст и вид никак не предполагат с какво се занимава. Нейните служителки изкарват по 50-100 лева на ден, а всеки масаж наистина е с хепи енд. Маман убеждава нашето подставено лице, че дори да си намери приятел, той няма да знае какво работи неговата нежна половинка, защото клиентите са готови на пълна дискретност. Самата шефка на секс масажите обаче не е дискретна по адрес на своите клиенти и казва: "Те са извратеняци, всичките са болни хора."

 

Вижте всички части на сагата:

 

Сезон 1, епизод 7

МАМАН СИ ИЗПУСКА НЕРВИТЕ ПРЕД БОБИ ВАКЛИНОВ

 

Сезон 1, епизод 6

МАМАН ЗАМЕРЯ БОБИ ВАКЛИНОВ СЪС ЗАРЗАВАТ

 

Сезон 1, епизод 5

ГОСПОДАРИТЕ СЪС СКРИТА КАМЕРА ПРИ МАМАН

 

Сезон 1, епизод 4

МАМАН ОТПРАВЯ СМЪРТНИ ЗАПЛАХИ И ПРИПАДА ПРЕД БОБИ ВАКЛИНОВ

 

Сезон 1, епизод 3

МАМАН ДАВА НАСТАВЛЕНИЯ ЗА СЕКС МАСАЖИ

 

Сезон 1, епизод 2

ДЕТСКИ ПСИХОЛОГ ВЪРТИ БАРДАК ЗА СЕКС МАСАЖИ

 

Сезон 1, епизод 1 

ПСИХОЛОЖКАТА СВОДНИК СКЛОНЯВА МОМИЧЕ ЗА РАБОТА