Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Репортерът ни Дани Йорданов в сблъсък с огнена кметска дъщеря
Репортерът ни Дани Йорданов в сблъсък с огнена кметска дъщеря
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
06-12-15
добавено
313675
прегледа

Репортерът на "Господари на ефира" Дани Йорданов разкрива нагла схема за източване на европейски субсидии в Северозапада. В нея участници са кметица и фермер, които са в семейни отношения.

 

В първата част от този материал Ви показахме документи и доказателства, че фермерът от Врачанското село Борован - Евгени Червеняшки има над 5000 декара пасища в няколко населени места, но притежава едва стотина животни за тях. Това е в разрез с общинска наредба в Борован, а и от февруари тази година държавата направи законови промени, с които броят животни да съответства на притежаваните декари пасища и мери.    

 

В настоящия втори репортаж по темата с източване на европейски средства в Северозападна България нашият репортер отиде на конни надбягвания, където беше и Евгени Червеняшки. Местният фермер е зам.-председател на ДПС - Враца и е в семейни отношения с кметицата на Борован инж. Десислава Тодорова. Двамата говорят пред камерата на "Господари на ефира" и се опитват да се оправдаят по някакъв начин, а в главно действащо лице се превръща и едно наглед чаровно момиче.

 

Не пропускайте да видите и първата част на материала:

 

СХЕМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ ОТ ЕС?