Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Туроператорска фирма продължава да мами клиенти дори с отнет лиценз
Туроператорска фирма продължава да мами клиенти дори с отнет лиценз
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
10-26-18
добавено
8312
прегледа

Продължава туроператорската сага "Солеос Виа". Служителите на фирмата явно не се притесняват да подлъгват хората, предлагайки им екскурсзии, ама... през крив макарон.

 

 

 

Ето защо репортерът ни Влади Василев се срещна с предедателя на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов по повод незаконната дейност, която продължава от години.

 

 

По думите на Маргаритов, КЗП също от години се занимава със случая заради многобройните жалби на клиенти и до момента са издадени над 30 произнасяния. Налагани са санкции за нелоялни практики, затваряни са и офиси. Информирани са и органите на реда за последващи действия. А общия размер на всички наложени санкции за "Солеос Виа" е около 100 000 лв.

 

 

Маргаритов апелира клиентите да бъдат предпазливи с оферти, които изглеждат твърде примамливи. Той обясни и реда за връщане на парите за измамените потребители.

 

 

Има ли напредък в борбата с прекратяването на тази порочна практика - вижте във видеото.