Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Уволнения и извинения след репортажите на Господарите за Сеславци
Уволнения и извинения след репортажите на Господарите за Сеславци
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
03-14-16
добавено
14355
прегледа

Продължаваме една тема, която разбуни духовете и провокира до голяма степен протест в подкрепа на животните. Темата е с кучешките приюти в София и по-специално приютът в Сеславци.

 

Сигурно си спомняте добре диспечерката, която се държа арогантно с общинските съветници, които я навестиха със скритата камера. Същата е уволнена. Уволнена е и управителката на приюта след нашите репортажи. 

 

Бившата вече диспечерка Силвия Вачова ни потърси, за да ни разкрие своята гледна точка за случващото се там. Тя сподели, че инж. Петър Киров, шеф на Екоравновесие, я накарал да си подаде молбата за напускане не само заради нашите репортажи, но и заради това, че е подала към него сигнал за нередност. 

 

Отделно г-жа Вачова призна своето поведение пред скритата камера за неподходящо и потърси извинение.

 

Ние смятаме, че тези две уволнения по никакъв начин няма да подобрят условията, в които живеят животните, защото те са на най-ниско ниво. Това повече прилича на измиване на ръцете! Затова много скоро ще потърсим зам.-кмета по екологията Мария Бояджийска, за да разберем какви действия ще предприеме.

 

Разгледайте всички части по темата:

 

КУЧЕТАТА В ПРИЮТИТЕ МАСОВО НЕ СЕ ЛЕКУВАТ, ТВЪРДЯТ ДОБРОВОЛЦИ

 

МИЗЕРИЯТА С СЕСЛАВЦИ ЩЕ СЕ ОПРАВИ В ДРУГИЯ ЖИВОТ 

 

ШЕФЪТ НА "ЕКОРАВНОВЕСИЕ" СЕ ОПРАВДАВА ЗА ОКАЯНИЯ ПРИЮТ

 

ПРЕЧАТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ДА ПРОВЕРЯТ КУЧЕШКИЯ ПРИЮТ В СЕСЛАВЦИ 

 

КУЧЕШКИЯТ ПРИЮТ В СЕСЛАВЦИ СЕ ПРЕВРЪЩА В КОНЦЛАГЕР 

 

ГОСПОДАРИТЕ ПРОВЕРЯВАТ И КУЧЕШКИЯ ПРИЮТ В БОГРОВ