<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46749" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Заснеха полицаи да правят възстановка на секс сцена в помощ на разследване (снимки)

20 Януари 2020
0 3053

Полицаи в Тайланд бяха натоварени с унизителната задача да пресъздадат секс сцена на публично място, пише Ladbible.

 

 

Двамата служители показали особено усърдие при разследването на случай с публикувано в интернет секс видео, но шегаджия им направил снимка, докато минавал наблизо.

 

 

""

 

 

Кадри от реалния инцидент се появиха през уикенда, показвайки голи мъж и жена в сюблимна поза близо до тенис корта в престижен университет в Банкок. Същите, за които се предполага, че са западни граждани, били заснети близо до магистрала, както и да се събличат в асансьора и по коридорите на жилищен блок.

 

 

""

 

 

Местни хора се оплакали на властите от неприличните сцени и от полицията предприели издирване, тъй като действията им погазвали местните закони.

 

 

„Нашето разследване установи, че престъпниците са заснели няколко секс сцени на открито и са ги публикували във видео уеб сайт за възрастни срещу пари”, заявиха от полицията в Банкок.

 

 

ИНТЕРНЕТ СЕНЗАЦИЯТА АТАНАСКА СЕ ВЪЗМУТИ ОТ ГОЛИ СНИМКИ И НЕПРИЛИЧНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

 

 

Подобни видеа според властите, могат да бъдат гледани онлайн на цена от 5 до 15 щатски долара. Според законите в Тайланд хора, които показват „публично непристойни действия” подлежат на максимална глоба от 165 долара.

 

 

ТУРИСТИ ИЗПИСВАТ НЕПРИЛИЧНИ ДУМИ И ИМЕНАТА СИ НА ЗАЩИТЕН ПЛАЖ В АВСТРАЛИЯ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Какво е накарало двамата полицаи да се "хванат за палмата" остава неясно, но от Ladbible предполагат, че в случая не е имало как по-образно да демонстрират нарушението на неизвестните извършители.

 

 

 

Източник: Ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции