<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100599" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Антиваксърка...

Застреляха касиерка на бензиностанция в Германия след забележка за носене на маска

21 Септември 2021
1 1727

49-годишен германец беше арестуван по подозрение, че е застрелял служителка на бензиностанция, която отказала да го обслужи, докато клиентът не сложи маска срещу Covid-19.

Маските ограничават Covid-19, сочи изследване сред 342 000 души (видео)

Застреляха касиерка на  бензиностанция в Германия след забележка за носене на маска

Властите в западния град Трир заявиха, че заподозреният е казал на полицаите, че е действал в изблик на гняв, защото 20-годишната касиерка на бензиностанция в град Идар-Оберщайн го помолила да сложи маска.

Пред полицията извършителят е заявил категорично, че не подкрепя мерките срещу коронавируса. Прокуратурата казва, че е държал жертвата отговорна за ситуацията, защото е спазвала правилата и го е помолила за същото.

Заподозреният е влязъл в бензиностанцията около 19.45 часа в събота и е взел шест опаковки бира. Кадрите от видеонаблюдение показват маска, прибрана в задната част на панталона на мъжа.

След като касиерката два пъти го предупреждава, че е задължително да носи маска в бензиностанцията, мъжът оставя бирите след кратка размяна на реплики и си тръгва. Два часа по-късно се връща с маска, вади револвер от джоба си, стреля и бяга.

На следващата сутрин убиецът се е предал в полицията. Оръжието е незаконно.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции