<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=79715" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Излязоха пъл...

За ваксините, хладилниците и дезинформацията (Коментарът на “Господарите”)

10 Декември 2020
0 1617

За ваксините, хладилниците и дезинформацията

Пред последните дни медийното пространство е завладяно от новини за ваксините срещу коронавируса. Вече дори пристигнаха фризерите, в които ваксините ще се съхраняват.

Междувременно премиерът лично увери, че няма търпение да се ваксинира. Експерти ни убеждават, че ваксините срещу ковид могат да се поставят и на хора, които не са в идеално здраве. А в същото време конспирациите се вихрят из социални мрежи и медии, провокирани най-вече от липсата на  информираност и всички неясноти около ваксините.

Проф. Мирчев в лекция на СУ: „Искат да ни чипират и да ни управляват“ (видео)

По време на днешния брифинг на Министерството на здравеопазването репортерът ни Виктория Симеонова попита министър Ангелов дали се предвижда информационна кампания по темата и той увери, че такава се планира. Искрено се надяваме тя да не е просто наливане на едни пари в едни фирми и определени медии както дооста често се случва у нас.

Междувременно, скъпи приятели, задавайте своите въпроси към Оперативния щаб и ни сигнализирайте за нередности, корупция и измами само на gospodari.com и на телефон *3333.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции