<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75821" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Караянчева д...

Зов за помощ: да върнем детството на Дани! (РЕПОРТАЖ)

16 Октомври 2020
0 1043

Към нас се обърна Димитър Колев, който преди 11 години става баща на тризнаци. Малко след раждането им обаче диагностицират две от децата с детска церебрална парализа. Едното момченце е със 100 % инвалидност и преди 3 години умира. Дани, другото дете, има шанс да се възстанови, ако му бъде направена операция в щатската болница “St. Louis Children’s Hospital”. Става дума за Селективна Дорзална Ризотомия (Selective Dorsal Rhizotomy – SDR) – лечение, което се прилага успешно на деца от цял свят и резултатите са наистина впечатляващи!

За да бъде направена операцията на Дани е необходима сумата от 70 000 $, които включват самата интервенция, рехабилитация, престоя в САЩ и всичко друго, което съпътства подобно лечение в чужбина!

Ако се съберат необходимите средства, е възможно Дани да замине на лечение още през есента, но за да се случи това, той има огромна нужда от Вашата помощ.

Нека заедно да дадем шанс на Дани да проходи и да има щастливо детство, наситено със забава, безгрижни игри и приключения!

Можете да дарите средства за лечението на Дани на дарителска сметка в лева: BG31 UNCR 7000 1523 9575 88

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции