<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=98071" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Татяна Донче...

ИТН на срещата с БСП: Няма да подкрепим друг кабинет (видео)

01 Септември 2021
0 2785

“Ние няма какво ново да кажем. Още от първия момент ние заявихме, че ИТН ще предложи кабинет и ако т.н. партии на протеста не го подкрепят, ние няма да подкрепим никой друг кабинет и логично ще отидем на нови избори. Нищо не се е променило”, каза председателят на ПГ на “Има такъв народ” Тошко Йорданов.

“Ние няма да подкрепим кабинет с
Ваш мандат”, каза той в заключение.

ИТН на срещата с БСП: Няма да подкрепим друг кабинет (видео)

Той припомни, че всички партии са отказали предварително да подкрепят техния кабинет, което по неговите думи ще направи “ГЕРБ щастливи, а Гешев ще продължи да си бъде Гешев без орязване на правомощията.”

Той нарече останалите партии “фурнаджийски лопати” и допълни, че от БСП зависи дали този парламент ще продължи още една седмица, “за да можем да направим понев някои от нещата, свързани с прокуратурата”.

Татяна Дончева: Никой не можа да говори нормално със Слави Трифонов (видео)

От своя страна лидерът на БСП Корнелия Нинова каза, че

“Да продължим живота на парламента би означавало кърпене. По-разумното беше да съставим трайно мнозинство, което да осъществи промяна. Същественото беше да постигнем онова съгласие, което може да реализира дълбока реформа, но уви това ще се отложи до следващия парламент.”

ИТН на срещата с БСП: Няма да подкрепим друг кабинет (видео)

“Приемаме Вашето решение и Ви благодарим, че дойдохте на срещата”, каза в заключение Нинова.

Егоистично и лицемерно: БСП играе игра, от която губят всички

“Да, това е кърпене в някаква степен, въпреки че са необходими мерки, които е по-добре да бъдат направени. А защо няма да се случи друготъо – това е отговорността на други две партии, които се бяха заявили като партии на протеста”, допълни Йорданов.

Видео: Дневник

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции