<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28275" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Лего" с...

Комичен сблъсък на баба с новите технологии (видео)

09 Януари 2018
0 22676

На възрастните хора не им е особено лесно да работят с новите технологии. Тази баба доказва това.

 

Тя опитва да се разбере с умна тонколона Google home. Жената не само не успява да работи с нея, но и става обект на много комична ситуация. Какво им остава на нейните близки освен да и се смеят отстрани и да я снимат?

 

В същото време стана ясно, че умните тонколонки с дигиталните помощници на Амазон (Amazon) и Гугъл (Google) са били хит на тази Коледа. Гласово контролираните устройства са сред най-популярните джаджи на започналото в Лас Вегас, САЩ, изложение на потребителска електроника. Очаква се производителите да представят още повече устройства, контролирани с глас, като Амазон и Гугъл правят дигиталните си помощници достъпни за широка гама продукти. Ако те се окажат успешни, скоро ще можете да си говорите с много по-голяма част от дома си, включително с кухненските уреди, пералните и други устройства.

 

Компютри, които научават предпочитанията ви и предвиждат от какво ще се нуждаете, вече не са част от научната фантастика. Потребителите виждат практическо приложение на тонколони с гласов асистент като Амазон Ехо (Amazon Echo) и Гугъл Хоум (Google Home). Тези продукти ще станат още по-полезни, тъй като производителите откриват нови начини да контролират устройствата си с гласови команди, пише mediapool.bg.

 

Автомобилостроителите ще представят самоуправляващи се автомобили, задвижвани с глас – тази година изложението увеличава с над една трета площта за самоуправляващи се технологии. Очаква се стартъп компании да представят слушалки, даващи възможност за превод в реално време на разговори от различни езици. Планирани са и панели, посветени на високотехнологичната търговия на дребно, включително важността на събирането и анализа на потребителски данни.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции