<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72871" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов от дж...

Марешки нарече протестиращите “изроди”, ядосан от призив за бойкот на аптеките и бензиностанциите му (видео)

05 Септември 2020
0 14346

Председателят на “Воля” Веселин Марешки нарече част от протестиращите “изроди” във видео, излъчено днес на живо в профила му във Facebook. В него той изрази недоволството си от призива, разпространяван в социалните мрежи, да бъдат бойкотирани бизнесите му с лекарства и гориво, заради оказаната подкрепа на предложението за нова Конституция на ГЕРБ.

Можете да чуете цялото му изказване във видеото горе или тук:

“Искам да се разгранича от всички изроди, които малтретират майки с деца по българските кръстовища. От всички изроди, които съсипват живота и потъпкват конституционните права на милиони българи да се придвижват свободно. София е също толкова свободна територия, колкото и плажа “Росенец”. Разграничавам се от тези, които малтретираха и се опитваха да убият български полицаи, грижещи се за нашето спокойствие. Срещу всички изверги, които ни ограбиха през последните 30 години. Категорично нямам нищо общо с тези хора”, каза Марешки.

Марешки нарече протестиращите &#8220;изроди&#8221;, ядосан от призив за бойкот на аптеките и бензиностанциите му (видео)

“Преди седмица някакъв Хаджигенов бил отправил призив към вас да не купувате лекарства от аптеките на Марешки и да не зареждате в бензиностанциите на Веселин Марешки”, каза той в отговор на думи на адвокат Николай Хаджигенов от “Отровното трио”. “Веднага си направих труда и пред вас съм длъжен да направя отчет на тази една седмица – оборотите в бензиностанциите са се увеличили с 10%. Недоволен от резултата от този призив, Хаджигенов вече го удари и на молба. Вчера той вече не ви призова, а ви моли поне два дни да не купувате от аптеките на Марешки. За последните 24 часа имаме 20% ръст на продажбите”, коментира зам.-председателят на Народното събрание.

Марешки нападна и социалният министър Деница Сачева, която днес каза пред bTV: “Не гласувам за г-н Марешки, не пазарувам в неговите бензиностанции и аптеки”. Думите ѝ бяха в контекста на темата за проекта за нова Конституция на ГЕРБ, подписан от лидера на “Воля”, макар той да призна, че не го е чел.

Марешки: Подписах проекта за Конституция, без да съм го чел (видео)

“Г-жо Сачева, бензиностанциите и аптеките на Марешки не са направени за български министри”, отговори ѝ политикът. “Вие получавате големи доходи и живеете щасливо и охолно за разлика от голяма част от българския народ”, каза той и добави, че “такива като нея” във “Воля” не ги назначават “дори за чистачки”.

А в следващия линк можете да чуете интересна част от госстуването на Веселин Марешки в bTV в петък сутринта, когато той заяви, че има над 150 фирми, но не знае нито имената им, нито дали са участвали в конкурси за концесии, нито пък кой точно ги управлява:

Марешки не знае как се казват фирмите му и кой ги управлява (видео)

Видео: Facebook/Веселин Марешки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Vlado Tsonkov

    08 Септември 2020

    Чак неможах да го доизслушам ... Човек който се е домогнал по меведомите Божи пътища до властта и се подписва под нещо от което ще зависи целия народ без да го е чел дори , трябва да говори достатъчно , дали за него може изпбщо да се използва думата “ човек “ . Не господин Марешки - Изрод си ти , понеже успешно съчетаваш най-древната професия на света в политическия живот на една страна , имаща ужастната прокоба да пати цял живот от “саможиви “ създания като теб ... домогнали се до управлението !

Покажи всички Скрий

Реакции