<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=94576" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мустафа Кара...

Мая Манолова: Ще се върнем на площадите, ако видим опит за подмяна в тази зала (видео)

21 Юли 2021
0 802

“Ние ще се върнем на площадите, ако видим опит за подмяна в тази зала”, каза председателят на парламентарната група на “Изправи се, БГ! Ние идваме!” Мая Манолова.

“Готови сме да минем в обсада на всеки един политик, който се готви да тласка страната в нови и нови избори, да лови риба в мътна вода. Ние ще сме на улицата при хората, ако фокусът се измести от интересите на българските гражданите”, декларира от парламентарната трибуна Манолова.

Мая Манолова: Ще се върнем на площадите, ако видим опит за подмяна в тази зала (видео)
Снимка: БулФото

Манолова поздрави парламентарната група на “Има такъв народ” с изборната победа и заяви, че от “Изправи се! Ние идваме” са готови на разговори с тях и с “Демократична България”.

Главната ни задача в този парламент ще бъде да изпълним волята на народа – да живее в справедлива, богата, просперираща, правова държава. Това заяви в своята декларация от трибуната на Народното събрание Мая Манолова от „Изправи се! Ние идваме“.

Тя обясни, че тяхната парламентарна група е взела решение да замени в името си „Мутри вън!“ с „Ние идваме“, защото този призив вече не е достатъчен, за да се изгонят мутрите от ежедневието на българските граждани.

Николай Хаджигенов и Арман Бабикян създават ново гражданско движение

“Обещахме и направихме комисия по ревизия и настояваме дейността на комисията да продължи и в този парламент. Искаме да видим кой ще бъде против това”, каза още тя.

“Готови сме да отстояваме европейските ценности, европейския стандарт на живот, евро-атлантическото сътрудничество, които за нас са въпрос на родолюбие и отстояване на националните интереси. Ще направим всичко възможно преходът към зелена икономика да стане в интерес на всеки един български гражданин”, каза още председателят на “Изправи се! Ние идваме”.

Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции