<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=79545" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Инфлуенсърка...

Мнима организация уж дава кучета за осиновяване (РЕПОРТАЖ)

08 Декември 2020
0 3472

Скъпи приятели, към нас се обърнаха хора, опитали да осиновят кучета от представящата се във Facebook като организация с нестопанска цел „New Chance for strays”. Във видеовръзка с репортерката ни Виктория Симеонова те разказаха за своите злополучни опити да осиновят кучета от нея.

Общото в разказите им е причината да ги лишават от любимците, за които са се грижили временно – според Дани Панова тя има шестото чувство, че не се справят добре, независимо какви усилия полагат. Освен това изисква осиновителска такса, каквато не се споменава нито на страницата, нито при стартирането на комуникацията с потен

Оказа се, че няма регистрирана неправителствена организация с името New Chance For Strays, а даренията и таксите за осиновяване се набират в лична сметка на Дани Панова.

Съвсем скоро ще се опитаме да се свържем лично с Дани Панова, а междувременно ни сигнализирайте за всякакви злоупотреби, измами и корупция.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Babatunde Adeniji

    03 Февруари 2022

    Схемата на тия мърши работи все още през 21/22 година, пазете се и просто не взимайте кучета от тях. Има още няколко такива самозвани организации в София искат пари от хората, после само ядове и прекъсване на комуникацията.

Покажи всички Скрий

Реакции