<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29264" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Доктор Краси...

На д-р Вальов рязко му прилоша от въпросите на наш репортер, изпрати екипа ни с клетви

21 Март 2018
0 11211

Скъпи приятели, вчера ви показахме как, въпреки че е в болнични, бившият управител на КОЦ Пловдив- Д-р Красимир Вальов продължава да преглежда пациенти. Болничният е причина вече два месеца той да не отива до Софийска градска прокуратура, за да се запознае с материалите по делото за скенера. В резултат на това то не може да започне. Нашият репортер Дани Йорданов се срещна с лекаря, за да му зададе няколко неудобни въпроса свързани с нагласената обществена поръчка, обвиненията отправени към него и оправданията, които той дава пред нас и прокуратурата.

 

ДОКТОР КРАСИМИР ВАЛЬОВ ПРОТАКА СТАРТА НА ДЕЛОТО ЧРЕЗ БОЛНИЧНИ

 

 

Д-р Красимир Вальов обяснява пред камерата ни как е претърпял операция преди една семица. По думите му, когато оздравее, ще се запознае с материалите по делото. Вальов е категоричен, че не преглежда пациенти, докато е в болничен.

 

"Ще докажа на цяла България и на вас, че този скенер е абсолютно правомерно купен с решение на общинския съвет. От тази обществена поръчка аз нямам никаква обллага", каза докторът. След тези думи на Вальов рязко му прилошава и се измъква от интервюто.

 

АГЕНЦИЯТА ПО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ЩЕ СИГНАЛИЗИРА ПРОКУРАТУРАТА ЗАРАДИ ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА ЗА СКЪП СКЕНЕР В КОЦ-ПЛОВДИВ

 

В последствие камерата ни заснема как пред кабинета му чакат хора за преглед при него.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции