<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46730" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гигантски въ...

Осъдиха зъболекаря, който се снима как вади зъб, докато кара ховърборд (видео)

20 Януари 2020
0 5227

Осъдиха зъболекаря от Аляска, който се снима как вади зъби, докато кара ховърборд. Неговото безрасърдно и рисковано поведение спрямо пациентите предизивка вълна от коментари и критика в социалните мрежи. Сега се оказва обаче, че младият зъболекар има и други провинения. Той е признат за виновен за измама за близо 2 милиона долара (над 3, 5 милиона лева), пише LADbible.

 

 

БРУТАЛЕН ЗЪБОЛЕКАР БЛЪСКА И УДРЯ УПЛАШЕНО 7-ГОДИШНО ДЕТЕ НА ЗЪБОЛЕКАРСКИЯ СТОЛ (ВИДЕО 18+)

 

 

""

 

 

Сет Локхарт от Аляска, САЩ  се похвали в социалната мрежа, че вади зъб, докато балансира на ховърборд. Видеото стана толкова популярно в интернет, че привлече излишно внимание върху медика. Властите се съгласиха, че това не отговаря на добрата медицинска практика и носи риск за пациентите. Освен това те разкриха злоупотреби, опит за измама и незаконно практикуване на стоматологична дейност. Измамите с медицински фондове са били на стойност близо 2 милиона долара.

 

 

""

 

 

След петмесечно дело във Върховния съд Локхарт окончателно е осъден. Пациентът от видеото Вероника Уилхайм свидетелства по делото. В съдебната зала тя заяви, че не е имала никаква представа, че зъболекарят снима по време на процедурата. Тя заяви, че е "шокирана и доста разгневена", след като видяла видеото в мрежата. Жената е категорична, че не е давала съгласие процедурата да включва каране на ховърборд и определи това като много опасно.

 

 

""

 

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции