<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=118842" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Украйна поис...

Пияници пребиват немарливи полицаи в Русия (видео)

14 Февруари 2022
0 10047

Пияници пребиват немарливи полицаи в Русия. Случката от Москва и е заснета на видео и показва как униформените подценяват ситуацията.

Задържаха крадеца, който се опита да ограби жена, докато тя спеше в близост до него

Пияници пребиват немарливи полицаи в Русия (видео)

Всичко започва със сигнал в московската полиция за буйни мъже, употребяващи алкохол на детската площадка. Пристигналите на място служители на реда искат от скандалджиите да покажат документите си. В отговор получават груб отказ и опитват да задържат мъжете. Този опит на полицаите явно ще ги докара до болница.

На видеото се вижда как след няколко леки удара с палка по краката един от нарушителите побеснява, напада полицая и го удря в лицето. Служителят на реда, вместо да грабне своя пистолет, се навежда, покрива лицето си с ръце. Сякаш някой ще го съжали. Очаквано получава силен ритник по главата. Партньорът му, неактивен до този момент, започва да размахва палката. При това доста неумело, нанасяйки повече щети на паркирана кола, отколкото на скандалджия.

Тогава в боя се включва вторият пияница. Той успява да вземе палката от пострадалия полицай и я пуска в действие. Единствено изваденият пистолет успява да успокои пияниците. Те са двама мигранти. Единият е на 28 г. от Киргизстан и е задържан, другият успява да избяга при случката, която гледате.

Вторият нападател е задържан същата нощ. Той е от Чечения. И двамата са заплашени от до пет години затвор за използване на насилие срещу държавни служители.

Наложило се полицията да извика линейка. И двамата униформени са настанени в болница с наранявания по главата.

Пияници пребиват немарливи полицаи в Русия (видео)

Източник: Фишки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции