<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=66888" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Две британки ...

Голи “порно актьори” в реклама за онлайн-безопасност засне правителството на Нова Зеландия (видео)

17 Юни 2020
0 15893

Това е сцена от най-лошия кошмар на всеки родител (и тийнейджър): двама актьори от филми за възрастни се появяват голи на входната врата, за да кажат на зашеметената майка: „Здравейте, синът Ви ни гледа онлайн“.

Внезапната поява на видеото със Сю и Дерек се превърна в сензация като част от необичайна поредица от телевизионни реклами от правителството на Нова Зеландия за безопасността на младите хора в интернет, пише The Guardian.

В последното видео от поредицата Keep It Real Online актьорите, преструващи се на порно звезди, казват на жена, изиграна от комедийната актриса Джъстин Смит, че синът ѝ е гледал клиповете им „на неговия лаптоп, iPad, Playstation, телефона му, телефона ви, smart телевизора, проектора…“. Посланието им е майката да обясни на сина си, че “филмите”, които гледа с тяхно участие, нямат много общо с реалността и сексът винаги изисква споделено съгласие и от двамата партньори.

Голи &#8220;порно актьори&#8221; в реклама за онлайн-безопасност засне правителството на Нова Зеландия (видео)

“Да, и никога не бих се държал така в реалния живот”, казва Дерек, когато ужасеният син на жената влиза в стаята, държейки лаптопа си.

Сю обяснява: „Обикновено снимаме видеа за възрастните, но синът ви е просто дете. Той може да не знае как действително работят отношенията между хората.”

Рекламата идва вследствие на доклад от декември 2019 г., който разкри, че младите новозеландци използват интернет като свой първи и основен инструмент, за да научат повече за секса – и една трета от най-популярните порнографски клипове, гледани в страната, изобразява насилствени действия.

Голи &#8220;порно актьори&#8221; в реклама за онлайн-безопасност засне правителството на Нова Зеландия (видео)

Поредицата, която включва също видеоклипове, свързани с кибертормоз, педофили и лесния достъп на децата до насилствено съдържание, насърчават родителите да „останат спокойни“, когато започват трудните разговори с децата си относно проблемите онлайн.

„Родителите трябва да се чувстват уверени, когато се занимават с тези проблеми… в края на деня те са най-добрият човек, който да пази детето“, каза в изявление Хилари Кий, говорител на рекламна агенция Motion Sickness. „Не е нужно да знаете всички отговори, но подкрепата на детето ви и даването на насоки наистина ще имат значение.“

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Вениамин

    20 Август 2023

    Хубава е актрисата. Жалко, че истинските порно актьори, повечето, нямат морал като нея.

Покажи всички Скрий

Реакции