<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=81252" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ваксината на ...

Куца ли ни организацията с ваксините (Коментар на “Господарите”)

07 Януари 2021
0 1369

През последните дни най-обсъжданата тема са ваксините срещу COVID-19. Как пристигат, кой се ваксинира, как ще се съхраняват и още, и още…

За ваксините, хладилниците и дезинформацията (Коментарът на “Господарите”)

В същото време негативните спомени от есента, когато уж бяхме много подготвени за пик на болните насочииха вниманието ни към доста пробойни около ваксините. Затова нашият репортер Виктория Симеонова и операторът Иван Бачваров отидоха на днешния брифинг на Министерството на здравеопазването, за да се опитат да намерят отговор на притесненията ни.

Вижте ТОП 10-те абсурда в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО (Коментарът на “Господарите”)

Както обикновено, отговорите, които получихме, бяха главно в бъдеще неопределено време – предстои организация, няма причина за притеснения и т.н. Получихме важно обещание от министър Ангелов – да няма български гражданин, който да пожелае да бъде ваксиниран, и да му бъде отказано. Само дано и това не е като обещанието да няма граждани, останали без медицинска помощ преди месеци.

Ние продължаваме да следим темата, а вие ни сигнализирайте само на gospodari.com и на телефон *3333 за всякакви злоупотреби, измами и корупция.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции