<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82228" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Байдън бие Тр...

“Семейство Симпсън” са предвидили и участието на Том Ханкс в инаугурацията на Байдън (видео)

22 Януари 2021
0 2311

Фенове твърдят, че прочутата анимация “Семейство Симпсън” е предвидила специалното участие на актьора Том Ханкс в инаугурацията на президента Джо Байдън, пише LadBible.

В епизод от далечната 2007 година анимираният образ на актьора се появява в телевизионна реклама на Големия каньон, който в контекста на анимацията е поставен в дълбок кратер, останал след взрива на Спрингфийлд – градът, в който живеят семейство Симпсън.

Жизнерадостният Том от епизода произнася следните думи:
“Здравейте, аз съм Том Ханкс. Правителството на Съединените щати загуби доверието на гражданите си, затова и реши да заеме малко от моето.”

По-нататък героят презентира новопоявилия се Голям каньон на мястото на Спрингфийлд с думите: “Ако търсите правителство, на което да гласувате доверие, защо не изберете това?”

&#8220;Семейство Симпсън&#8221; са предвидили и участието на Том Ханкс в инаугурацията на Байдън (видео)

Препратката към епизода на анимацията веднага отключи серия от туийтове в социалната мрежа. Феновете за пореден път отчетоха находчивите сцени, които през годините биваха припомняни при различни тържествени събития в обществения живот на САЩ.

“Как така Симпсън винаги успяват да предвидят?”, четем сред коментарите в Twitter.

Така бе и вчера по време на тържественото полагане на клетвата на 46-тия президент Джо Байдън и виртуалния концерт, на който домакин бе Том Ханкс.

&#8220;Семейство Симпсън&#8221; са предвидили и участието на Том Ханкс в инаугурацията на Байдън (видео)

Изправен пред Мемориала на Линкълн, Ханкс произнесе думите:
“През последните седмици и няколко години вече, станахме свидетели на дълбоко разделение и тревожни проявления на ненавист в нашата страна. Тази вечер обаче преосмисляме понятието Съединени американски щати, действащата демокрация, основите на републиката ни, интегритета на Конституцията ни, надеждите и мечтите, които споделяме за един по съвършен съюз.”

Вчера Ви показахме друг любопитен епизод на анимацията, в който скаш се “предвижда” встъпването на Камала Харис като вицепрезидент на САЩ.

“Семейство Симпсън” са предсказали и встъпването на Камала Харис за вицепрезидент (видео)

Въпреки, че в шоуто няма анимирана версия на Харис, през далечната 2000 г. бе излъчен епизод, озаглавен “Bart to the future”, в който Лиза Симпсън става първата жена президент на Съединените щати след управлението на, обърнете внимание – Доналд Тръмп.

&#8220;Семейство Симпсън&#8221; са предвидили и участието на Том Ханкс в инаугурацията на Байдън (видео)

Безспорно най-голямата сензация в предвижданията на Симпсън е именно избирането на Тръмп за президент.

Източник: LadBible

Видео: YouTube/ Dave Dimagmaliw

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции