<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100265" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ругатни, обид...

Слави Трифонов с нов пост: Твърдението, че “Има такъв народ” са виновни да няма правителство е лъжа

19 Септември 2021
0 2497

“Различни социолози, политолози и хора с определени интереси обикалят телевизионните студия и се опитват да втълпят в съзнанието на хората нова теза, защото така им изнася. А тази теза се базира на лъжа, която в момента им е важно упорито да разпространяват”, пише в нов пост във Facebook лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов.

Кирил Петков и Асен Василев представиха новия си политически проект (видео)

Публикацията му този път е на тема “разочарование”, както сам пише Трифонов и започва с думите “Един призрак броди из българското публично пространство. Призракът на разочарованието.”

Слави Трифонов с нов пост: Твърдението, че “Има такъв народ” са виновни да няма правителство е лъжа

Той посочва, че от ИТН са били готови да сформират правителство с подкрепата на ДБ и „Изправи се БГ! Ние идваме!“ и да понесат цялата отговорност, но протестните партии заявили, че няма да подкрепят техен кабинет.

„Сега вие ми кажете кой е виновен за това, че нямаше правителство“, пише Трифонов.

“Има такъв народ” имаше 65 депутати, останалите партии – 175. Можеха да направят най-различни коалиции и на два пъти, според конституцията, да сформират правителство. Такива са фактите и всеки си избира дали ще вярва на фактите или на емоциите. Аз лично избирам фактите”, категоричен е Трифонов и в заключение обобщава:

„Преди да се разочароваш, трябва да се очароваш. Така че не е лошо да внимаваш кой човек човек е очарователен. После може да страдаш“, пише той.

Източник: Facebook

Снимка: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции