<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45866" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Очарователни...

Стотици мъртви птици паднаха от небето в Уелс, не е ясно защо (видео и снимки 18+)

12 Декември 2019
0 5109

Близо 300 пойни птици бяха намерени мъртви на шосе в Северен Уелс. Ятото скорци били видени да летят в небето само час преди това, пише The Independent.

 

 

""

 

 

УЖАСНА ГЛЕДКА: СОЛУНСКИЯТ ЗАЛИВ СЕ НАПЪЛНИ С МЪРТВИ МИШКИ (ВИДЕО)

 

 

Хана Стивънс от село Бодедерн разказа, че е била на път за вкъщи във вторник, когато се е натъкнала на ужасяващата гледка на стотиците мъртви птици по пътя. Жената твърди, че видяла ятото да лети в небето преди това.

 

 

АГЕНЦИЯТА ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ УМЪРТВИ НЕЗАКОННО НАД 100 ЕКЗОТИЧНИ ПТИЦИ (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

"Един час по-късно птиците „паднали мъртви от небето“, допълни приятелят ѝ Дафид Едуардс. „Преброих 150 снощи, но се отказах, тъй като навсякъде има умрели птици и те са стотици“, каза още мъжът.

 

 

""

 

 

Двойката съобщила за инцидента, а когато властите дошли на място, преброи около 225 мъртви птици на шосето. Интересно е, че в полето от двете страни на пътя не са намерени мъртви птици. „Иззети са проби от мъртвите скорци и е започнало разследване на причините за инцидента“, обявиха от полицията в Северен Уелс.  

 

 

""

 

 

От Агенцията по здравеопазване на животните и растенията също проверяват случая и призоваха всички жители в района да се свържат с полицията, ако се забелязали нещо необичайно.

 

 

""

 

 

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции