<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40134" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Уволнили Майли Сайръс от анимацията „Хотел Трансилвания“ заради торта във формата на пенис

23 Август 2019
0 8658

Уволнили Майли Сайръс от анимацията „Хотел Трансилвания“ заради торта във формата на пенис

 

 

Тийнзвездата Майли Сайръс, по-известна като Хана Монтана, призна, че като малка пушела марихуана, експериментирала с наркотици и загубила важно участие във филма „Хотел Трансилвания“ заради снимка с торта под формата на пенис, която купила за рождения ден на приятеля си Лиам, пише The Guradian.

 

 

""

 

 

Шокиращата проява на Майли се случила на рождения ден на годеника ѝ Лиам Хемсуърт през 2012 година. Тя не се е поколебала да си направи "предизвикателни" снимки с тортата, което предизвика скандал тогава.

 

 

""

 

 

 „Вероятно в Интернет има повече мои голи снимки от колкото на която и да е жена в историята“, пише Майли. Тя сподели поредица от „спадове“ и грешки, които повлияли на кариерата ѝ като звезда на Disny Channel. Сайръс била уволнен от филма, в който се очакваше да озвучи дъщерята на Дракула – роля, която в крайна сметка дадоха на Селена Гомес.

 

 

""

 

 

 „Не е тайна, че в началото на 20-те ми години купонясвах постоянно. Не само че пушех трева, а и подкрепях употребата ѝ, експериментирах с наркотици, а в най-популярната ми песен („Molly“) се пее за танцуване под въздействието на наркотици. Прецаквала съм предишни връзки, изневерявала съм също. Загубих страхотна сделка, когато бях на 17, защото пушех много марихуана. Изхвърлиха ме от „Хотел Трансилвания“, защото купих торта за рождения ден на Лиъм във формата на пенис и я облизах“, прави равносметката популярната актриса и певица.

 

 

Източник: The Guradian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции