<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=139261" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Министър Але...

Петков организира прощален прием в Министерски съвет (видео)

29 Юли 2022
0 536

Петков организира прощален прием в Министерски съвет, предаде NOVA.

Премиерът в оставка си каза довиждане с екипа на своето правителство. На благодарствения прием към администрацията на МС присъстваха и представителите на неговия политически кабинет.

Каква е равносметката на 47-ото Народно събрание след последния звънец? (видео)

Петков: Гориво има, паниката е хибридна атака, организирана от ГЕРБ

Росен Енчев е началник на политическия кабинет на вицепремиера Калина Константинова. Влиза в политиката преди седем месеца, след успешна кариера извън България.

От протеста пред „Дондуков” 1 до работа в сградата, крачката не била голяма. В кабинета си донесъл само няколко неща – сред тях и няколко книги.

„Едната е „Дипломацията” на Хенри Кисинджър. Като човек с много лимитиран опит в политиката, реших, че това може би ще ми помогне малко”, казва Енчев.

Без опит в политиката в кабинета на вицепремиера Калина Константинова като съветник влиза и Красимира Величкова. Тя е дългогодишен директор на Българския дарителски форум. Своите шест месеца в политиката оценява като положителни.

„Въпреки, че години наред съм работила с държавни институции и знам колко липсващи механизми има за прилагането на ефективни политики, наистина не си представях колко всъщност всичко е в застой и в разпад”, обяснява тя.

Източник: NOVA

Петков организира прощален прием в Министерски съвет (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции