<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=154637" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бритни Грайн...

Милиардер плаща на 10 000 служители и семействата им да посетят “Disney World”

12 Декември 2022
0 1734

Милиардер плаща на 10 000 служители и семействата им да посетят “Disney World”. Причината е, че годината за компанията им е била “рекордна” по печалби.

Какво мислят софиянци за състоянието на бул. “Джеймс Баучер”? (РЕПОРТАЖ)

Милиардер плаща на 10 000 служители и семейства им да посетят "Disney World"

Става дума за главния изпълнителен директор и основател на Citadel Кен Грифин. Така той ще благодари на своите служители след епичната година. Милиардерският бос е бръкнал в собствените си доста дълбоки джобове. Той ще плати за 10 000 служители и техните семейства да посетят Walt Disney World във Флорида за три дни.

Най-добър

Грифин наистина си е заслужил титлата “най-добрият шеф на всички времена”. Той притежава 31,7 милиарда щатски долара. Това е според списъка на богатите на Forbes. Това го прави 40-ият най-богат човек в света.

И така, макар да знаем, че организирането на такъв тиймбилдинг за целия офис би било скъпо начинание, милиардерът очевидно може да си го позволи.

Говорителят на Citadel Зия Ахмед разкри, че Грифин е платил първо самолетните билети на хората от Ню Йорк, Хюстън, Париж, Цюрих и други градове. Плаща също за хотели, паркови билети и ястия, които варират от агнешки котлети до суши и паеля. Ще има и специална програма с известни музиканти и диджей.

54-годишният милиардер благодари така на своя персонал за страхотната година на упорит труд.

“Ние изградихме най-необикновения екип не само в нашата история. Но и в историята на финансите”, казва Грифин. “Предстои ни невероятно бъдеще. И очаквам с нетърпение главите, които тепърва ще бъдат написани.”

Тази година се очертава да бъде рекордна за Citadel и Citadel Securities.

Фирмата за хедж фонд управлява цели 59 милиарда долара.

Милиардер плаща на 10 000 служители и семейства им да посетят “Disney World”

Източник: ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции